Představení HGC 2017 - Open Division

  HGC    Progaming   

Osm nejlepších týmů Evropy si již zajistilo místa v HGC pro rok 2017. Existuje zde však příležitost pro všechny statečné hráče, kteří věří, že jsou hodni dostat se přes Open Division až mezi ty nejlepší. Týmy v Open Division mezi sebou budou bojovat o možnost získat místo nejslabších týmů z profesionální ligy.

Jak to funguje?

Týmy o pěti hráčích budou ob týden soutěžit během celkově sedmi turnajů pořádaných serverem GosuGamers. Body budou udělovány nejlepším 16 týmům každého turnaje. Tyto body budou sledovány a zobrazovány na stránce heroesofthestorm.com/esports. Po úvodních sedmi turnajích bude 16 týmů s nejvyšším počtem získaných bodů rozlosováno a vstoupí do závěrečného turnaje, který se bude hrát ve formátu play-off.

Boj o přežití!

Dvakrát v roce dostanou dva nejlepší týmy z Open Division příležitost vyzvat dva nejslabší týmy z nejvyšší HGC divize. Vítěz Open Division bude mít možnost si zvolit, kterému soupeři chce v tomto testu čelit, hrát se bude formátem Bo7 a půjde opravdu o hodně.

Stačí zvítězit v tomto souboji a je to, váš tým je v HGC!

Kde a kdy sledovat?

S potěšením vám oznamujeme, že Open Division vás nebude provázet nikdo jiný než samotný Grubby. Společníka mu bude dělat Tetcher. Hry začnou 16. ledna a bude možné je sledovat na kanálech zmíněných známých tváří. Sledujte jejich kanály a dostanete upozornění vždy, když budou hry začínat.

Jak se přihlásit?

Zamiřte na oficiální stránku Open Division na serveru GosuGamers a zaregistrujte svůj tým! Přihlášení bude otevřeno před každým turnajem, takže se mohou hráči a týmy přihlašovat během celého roku. Hodně štěstí!

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Anketa

Zkusíte složit tým a zúčastnít se HGC 2017 - Open Division?



Godwin.son
Honza

Godwin.son je autorom 14 článkov. Viac článkov tohoto autora nájdete na tomto odkaze. Pre viac informácií navštívte profil tohoto autora.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet