Představení hrdiny - Kerrigan

Kerrigan, bývalý terranský ghost, je nyní Královnou čepelí a také jedním z hrdinů v Heroes of the Storm. Se svým setem abilit bude patřit do skupiny assassinů.

1. Abilita

Při použití první schopnosti k vám Kerrigan skočí a udělí zranění. Tahle schopnost jednoduše slouží k tomu, aby se k vám Královna čepelí dostala, jelikož její útoky mají většinou jen krátký dosah.

2. Abilita

Druhá abilita jí umožní v zaměřené oblasti vystřelit ze země několik bodců, které zraní a dají stun všem nepřátelům, které trefí. Tahle schopnost bude účinná jak při zabití jednoho cíle, tak ve větších a početnějších bojích. Díky AoE efektu to bude velmi dobrý plošný stun pro spolubojovníky Kerrigan.
ker2

3. Abilita

Třetí schopností je použití Kerriganiných kostěných křídel k tomu, aby k sobě přitáhla nepřátele v kuželu a zároveň je zranila. S touhle schopností si Kerrigan může být jistá, že od ní nikdo jen tak neuteče. Myslím, že není třeba zmiňovat použití této schopnosti, k čemu slouží, bude každému jasné hned po první hře s ní.

1. Heroická abilita

První z Kerriganiných heroických abilit je přivolání Ultraliska, který pak pomáhá své královně a jejímu týmu v bitvě. Jelikož je přivolání Ultraliska heroická schopnost, lze předpokládat, že bude velmi silný.
ker2

2. Heroická abilita

Druhá heroická abilita udělí zranění za krátký čas všem kolem Kerrigan. Tahle schopnost umožní Kerrigan být velmi silnou ve velkých bojích, na rozdíl od Ultraliska, který by jí pomohl spíše v 1v1 situacích.

Souhrn:

Kerrigan, soudě podle jejích abilit, nebude takový ten správný assassin, co na vás skočí a ve vteřině vás zabije. Zatím to vypadá, že bude spíš víc zaměřená na zraňování více lidí se svou druhou heroickou abilitou. Ve hře to pak bude vypadat asi tak, že k vám Kerrigan skočí, všechny si vás přitáhne k sobě a pak dá svou druhou heroickou abilitu. Věřte mi, budete mít co dělat s tím, abyste se od ní dostali živí.
Skiny:
IlIl

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet