Ragnaros Hero Week

"Die, Insect!"

- Ragnaros, The Firelord

Ragnaros je pán ohnivých elementálů ve světě Warcraftu a jeho jediným cílem je, spálit svět na prach. Po jeho vyhoštění před několika lety, se jeho pozornost upřela na Nexus, kde chce rozpoutat peklo a ulevit tak svému hněvu. Prvním hrdinou Nexu, který se mu postavil, je Varian. Jak dopadl jste mohli vidět na ukázce z Blizzconu.

Podívejte se na spotlight video, několik talentů a také tipy a triky. Další článek, jak hrát Ragnarose připravujeme! Přečtěte si také dojmy z hraní!

Shifting Meteor - Vykouzlete obrovskou ohnivou kouli, kterou vyšlete proti svým nepřátelům. Ještě lepší je, když to můžete udělat rovnou dvakrát! Navyště dráhu koule nebo změňte její směr splněním úkolu. Shifting Meteor přidá také dostřel a má potenciál zdvojnásobyt poškození Living Meteoru. 

Giant Scorcher - Tank nebo ne. Nepřítel dostane dotku (poškození za určitý čas), která se rovná 9% života cíle, jakmile zastáhnete nepřítele s Empower Sulfuras (Q). Tento talent může skvěle fungovat i proti těm nejodolnějším jedincům, hlavně pak v kombinaci s dalšími talenty, jež vylepšují Empower Sulfuras. 

Lava Surge - Získáte menší redukci cooldownu a druhý Lava Wave (R). Lava Surge je v podstatě povinnost na mapách, kde je zapotřebí plošné poškození. Velkou zábavou je, pokud spálíte na uhel všechny své nepřátele, pokud udělají chybu a bojují v řadě za sebou.  

Silné stránky

+ Skvělý na plošné poškození a náhodné čištění vln nepřátel

+ Zvládá svépomoci zastoupit některé mechaniky hry skrze Molten Core (Trait) a Lava Wave (R).

+ Potencionálně dobré kombinace s využitím Sulfuras Smash a dalšími hrdiny

+ Rozumný self-heal skrze Empower Sulfuras

Slabé stránky

- Spousta abilit vyžaduje zaměření místa a lze tak lehce minout.

- Omezená užitečnost, kromě surového poškození a plošných kouzel

- Často bez many

- Průměrné přežití



Naposledy upravil/a Jerryky 15.12.2016 v 11:06:22.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet