Weekly Talents #1

V rotaci kromě Samura nelezneme několik obtížných hrdinů s velkou variací různých buildů. Rádi bychom, hlavně vám, kteří hrdiny teprve zkoušíte, představili po každého hrdinu jeden použitelný build, kterým nemůžete zklamat.

 

Malfurion

Po posledním buffu velmi oblíbený a silný support. Pokud s ním chcete vynikat, udržujte svůj heal na spoluhráčích a hlavně správně časujte vaše rooty. S talentem na čtvrté úrovni si dokážete udržet odstup od front linky a tím se vyhnout přímému ohrožení.

Talenty na 1., 7. a 20. úrovni jsou velmi situační. Ostatní doporučuji zvolit.

Valla

Poslední rework ji poslal z pozice "když jsou ostatní carry zabanované, pickni Vallu" do silnějšího tieru. Valla se dnes chodí hlavně na svou trait a přehoupla se i kvalita ultimátních schopností. Dříve byl Strafe jasná volba, dnes je více oblíbená a mnohdy lepší druhá abilita. Na čtvrté úrovni se můžete rozhodnout pro vylepšený Multishot, který pak doporučuji opět vylepšit na úrovni šestnácté. Situační je i poslední talent a již zmíněná heroická abilita.

Xul

Jako Xul dokážete snadno clearovat dvě linky - běhání mezi horní a prostřední, respektivě mezi spodní a prostřední (podle mapy - záleží, které linky jsou k sobě blíž) jistě vaši spoluhráči ocení. Ti se pak mohou ve čtyřech pokoušet propushovat třetí linku. Tato taktika bývá velmi oblíbená. K tomu slouží Xulův build, který je zaměřený na jeho trait - kostlivce. Díky tomu vám nedojde mana, léčíte se každým padlým minionem a jste schopni kdykoliv utéct z gangu, díky svému 1. talentu.

Upozorňuji, že tento build není tak silný na všechny mapy. Ale na většině určitě budete za hvězdu!

Tassadar

Jeden z mála hrdinů, který svůj build mění jen minimálně. Nebudu se dlouho rozepisovat - tímhle výběrem nikdy nic nezkazíte.

Tyrael

Schopný Tyrael dokáže vyhrát celou hru. Dobře umístěná Sancitification nebo ukradnutí bosse mohou být klíčové momenty, díky kterým se můžete zastavit až u nepřátelského core. Ovšem jedná se o složitého hrdinu, kterému je potřeba věnovat desítky a desítky zápasů k dokonalosti.

Kael'thas

Dříve jasná jednička mezi assassiny, dnes již slabý podprůměr. Ovšem to neznamená, že Kael neumí být smrtelný - ba naopak. Počítám s tím, že ho budete chtít využít hlavně v QM / unranked zápasech, kde vyhrává jednoduchá rovnice. Tým, který má více damage, vyhrává. KT je opravdu schopný vyprodukovat pekelně moc poškození! A k tomu mu může dopomoct tento build.

Nutno podotknout, že budete velmi ohrožení a bez možnosti utéct - je potřeba mít k sobě schopného tanka a supporta, kteří se o vás postarají.

Leoric

Nedávno stoupl v olíbenosti i samotný Král. Leoric má spoustu situačních talentů a těžko se mi vybíral build, který bych vám mohl doporučit. Nakonec jsem se rozhodl o jednu z nejvíc bezpečných kombinací, které Leoric má. Pamatujte - to že jste schopni se rychle vzkřísit neznamená, že byste měli mít 10 smrtí za hru!

Brightwing

Další hrdina s mnohými situačními talenty. Výhodné jsou první dva a zbytek už záleží na týmové kompozici, mapě i protihráčích. Na 7. úrovni můžete vzít cleanse proti stunům, jako heroickou abilitu máte na výběr Blink Heal (většinou lepší řešení) a Emerald Wind (obrana proti agresivním protihráčům). Na 13. úrovni je skvělá redukce poškození, která se dá výborně kombinovat s dalším vylepšením naší E schopnosti, kterou můžete vybrat na dalším slotu. Tam je ovšem univerzálnější řešení Vulnerable na cíl, kterému nahodíme Polymorph. Poslední level je také situační, ale naší volbou určitě nic nezkazíte.

Sgt. Hammer

Z málo se pohyblivého cíle se stává obávaný assassin. Seržantka, které se nikdo nevšímá, dokáže zničit věže, Keepy i Forty, stejně tak, jako chumel nepřátelských hrdinů. Do neorganizovaného QM zápasu může být velmi silná, ale pozor, ať nepodceníte výběr své pozice. Vždy mějte na paměti, že musí být těžké se k vám dostat a vy máte mít jednoduchou únikovou cestu.

Samuro

Jeho premiéra v rotaci z něj určitě udělá nejoblíbenějšího hrdinu tohoto týdne. Ale jak na něj? Nejbezpečnější je opatrná hra s Wind Walkingem a burst, který vám propůjčí klony a námi zvolená ultimátní schopnost. Nebudu vás už déle zdržovat a hurá do toho!



Naposledy upravil/a Fredrik 24.11.2016 v 20:23:03.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Mixin 01.12.2016 04:17

Velmi pěkně udělané a navíc i dobře napsané. Pro nováčky určitě i velmi nápomocné a dobře dodané, že talenty jsou situační, takže by snad nemuseli mít tendenci jen kopírovat talenty.

Sir Finley Mrrgglton 29.11.2016 21:25

Úprimne, nevedel som, že práve toto potrebujem, kým som to neprečítal

Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet