Získejte herní odměny za povzbuzování na Twitch.tv

  hgc    twitch    cheering   

Blizzard spustí od 1. 8. novou možnost, díky které budete moct získat herní odměny výměnou za povzbuzování (dále Cheer/Cheering) na oficiálním Heroes Twitch kanále.

 

Mnozí jistě víte, že na Twitch platformě lze, kromě klasických donatů a subů, zasílat také tzv. bits. Blizzard se rozhodl popojít s dobou a za váš Cheering máte šanci získat velmi pěkné odměny. Celý systém je vysvětlen na help.twitch.tv.

 

Stránka pro sledování postupu

 

Jak již bylo řečeno, vše započne 1. 8., kdy také startuje Western Clash, na který, o týden později, naváže Eastern Clash. Tento den by také měla být představena stránka, na které budete moct sledovat veškerý postup - váš, týmový i globální.

EDIT: Stránka je online! -> https://www.twitch.tv/blizzheroes/esports/hgc-2017

Můj pokrok

Osa, na které budete vidět pouze vámi darovaný obnos bitů. Bude rozdělena do několika malých milníků. Za pokoření každého, dostanete menší odměnu. Ve hře budou určitě Loot Chesty, za větší obnos se možná dočkáme nějakých speciálních mountů.

 

Týmový pokrok

Povzbudit budete moct konkrétní tým a každý z nich bude mít svou osu, na které bude sledovaný pokrok. Tímto způsobem budete moct získat týmové ikonky, mounty, portrét nebo spreje. Některé ikonky by měly být k dispozici i na vašem Twitch účtu.

 

Blizzard se rozhodl věnovat 25% výdělku z této aktivity týmům v HGC. Suma by měla být rozdělena rovnoměrně

Globální pokrok

Poslední osa bude zobrazovat počet všech bitů, které budou darovány. A odměny dostanete samozřejmě i za prolomení globálních milníků, které jistě nebudou malé, ale zase nás na ně bude několik desítek tisíc.

 

Odměny by měl dostat každý divák, který pošle libovolný obnos - tedy i ten minimální.

 

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.
Zdroj článku: http://eu.battle.net/heroes/en/blog/20942614/twitch-and-blizzard-empower-fans-with-hgc-cheer-25-07-2017 , http://www.gosugamers.net/heroesofthestorm/news/45020-blizzard-partners-with-twitch-implementing-team-support-through-cheering

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet