Představení HGC 2017 - Open Division

  HGC    Progaming   

Osm nejlepších týmů Evropy si již zajistilo místa v HGC pro rok 2017. Existuje zde však příležitost pro všechny statečné hráče, kteří věří, že jsou hodni dostat se přes Open Division až mezi ty nejlepší. Týmy v Open Division mezi sebou budou bojovat o možnost získat místo nejslabších týmů z profesionální ligy.

Jak to funguje?

Týmy o pěti hráčích budou ob týden soutěžit během celkově sedmi turnajů pořádaných serverem GosuGamers. Body budou udělovány nejlepším 16 týmům každého turnaje. Tyto body budou sledovány a zobrazovány na stránce heroesofthestorm.com/esports. Po úvodních sedmi turnajích bude 16 týmů s nejvyšším počtem získaných bodů rozlosováno a vstoupí do závěrečného turnaje, který se bude hrát ve formátu play-off.

Boj o přežití!

Dvakrát v roce dostanou dva nejlepší týmy z Open Division příležitost vyzvat dva nejslabší týmy z nejvyšší HGC divize. Vítěz Open Division bude mít možnost si zvolit, kterému soupeři chce v tomto testu čelit, hrát se bude formátem Bo7 a půjde opravdu o hodně.

Stačí zvítězit v tomto souboji a je to, váš tým je v HGC!

Kde a kdy sledovat?

S potěšením vám oznamujeme, že Open Division vás nebude provázet nikdo jiný než samotný Grubby. Společníka mu bude dělat Tetcher. Hry začnou 16. ledna a bude možné je sledovat na kanálech zmíněných známých tváří. Sledujte jejich kanály a dostanete upozornění vždy, když budou hry začínat.

Jak se přihlásit?

Zamiřte na oficiální stránku Open Division na serveru GosuGamers a zaregistrujte svůj tým! Přihlášení bude otevřeno před každým turnajem, takže se mohou hráči a týmy přihlašovat během celého roku. Hodně štěstí!

 


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskuze

Žádné komentáře
Pro napsání komentáře musíte být přihlášený.
Přihlásit se
nebo
Zaregistrovat nový účet