Destinace: Katovice

  HGC    Western Clash    Katovice   

 

Western Clash se po roce opět vrací na Intel Extreme Masters do polských Katovic. Od pátku do neděle se zde utkají nejlepší týmy z Evropy a Severní Ameriky (4 z každého regionu) o prize pool v celkové výši 100,000 dolarů. Vítěz získá kromě poháru a finanční odměny 30,000 USD také dodatečné místo pro jeden tým ze svého regionu na Mid-Season Brawl, který proběhne na konci první fáze HGC 2018.

 

Největším favoritem je letos opět Team Dignitas, který se pokusí získat trofej pro vítěze již potřetí v řadě.  To se jim pokusí překazit zbývající evropské týmy - Fnatic, Method a Zealots. Naopak pro Tempo Storm, Team Twelve, Team Freedom a HeroesHearth Esports to bude příležitost ukončit nadvládu Evropy a tím napravit katastrofální výsledky amerických týmů na mezinárodních turnajích v loňském roce.

Týmy byly nasazeny do turnaje ve formátu double elimination (tým po první prohře spadne do větve poražených a teprve po druhé prohře vypadává z turnaje) podle jejich aktuální pozice v HGC. Všechny zápasy hrané první den jsou best-of-three (na 2 vítězné hry). Zbývající série budou best-of-five (na 3 vítězné hry), kromě best-of-seven (na 4 vítězné hry) finále. Tým, který do finále postoupí bez porážky z upper bracket (větve vítězů) bude mít ve finále nad svým soupeřem náskok jedné mapy.

 

V prvním kole se spolu v pátek utkají:

11:00 Team Dignitas vs HeroesHearth Esports
12:50 Team Twelve vs Method
14:40 Tempo Storm vs Zealots
16:30 Team Freedom vs Fnatic

 

Na anglickém streamu vás tímto turnajem budou provázet: Josh "Jhow" Howard, Thomas "Khaldor" Kilian, Tim "Trikslyr" Frazier, Jaycie "Gillyweed" Gluck, Wade "Dreadnaught" Penfold a Kori "Vandie" Bassi.

 

Jako vždy vám tento turnaj nabídneme s oficiálním CZ/SK komentářem na našem streamu twitch.tv/heroes_czsk . Více informací o streamu a komentátorech naleznete v tomto článku! Sledujte také náš Facebook pro aktuální informace.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet