Heroes of the Storm - spuštěn!

Ano, je to právě dnes 2. 6, když vychází Heroes of the Storm. Samozřejmě mnoho z vás již hraje, protože tu hra s námi je již delší dobu.

Poprvé jsme se o Heroes of the Storm dozvěděli v roce 2010, tehdy ještě jako s modem pro StarCraft 2 s názvem "Blizzard DOTA", nicméně vývoj šel dále a na BlizzConu 2011 jsme se dočkali demo ukázky.

Nicméně název DotA vznikla ve Warcraftu 3 a jeden z tvůrců této mapy (IceFrog) se přidal k Valve a došlo k ohlášení hry Dota 2. V květnu 2012 se Blizzard a Valve dohodli, že název DotA bude ponechán Valve a Blizzard svůj titul přejmenuje na "Blizzard All-Stars".

Přišel srpen 2013 a Mike Morhaime ohlásil, že titul je připravena k internímu testování. Po zrušení (restartu) projektu Titan byli někteří lidé z jeho týmu přesunuti na tvorbu Blizzard All-stars. A nyní přichází pro hru důležitý milník.

17. 10. 2013 je titul přejmenován na Heroes of the Storm - tedy název, pod kterým hru známe nyní. Blížíme se současnosti a 13. 3. 2014 se ven dostává Heroes of the Storm Alpha. Zatím pouze pro Ameriku, ale i tak se již posouváme dál.

A konečně 13. 1. 2015 přecházíme do Closed Beta testování a čím víc se blížíme dnešnímu datu, tím víc je rozeslaných pozvánek, že už to téměř ani není Closed Beta. Toto je oficiálně potvrzeno datem 19. 5, když začíná Open Beta testování.

Tak co? Pamatujete si začátky Heroes of the Storm a sledovali jste jej od počátku? Kdy jste začali hrát a jak se vám líbí vývoj hry? Napište nám to v komentářích!



Naposledy upravil/a Darklifer 03.06.2015 v 00:02:19.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet