Seat for Heroes - 5. kvalifikační turnaj

Včera večer se odehrál poslední kvalifikační turnaj ze série Seat for Heroes, odkud si vítězný tým odnese 5 000,- Kč! Pojďme si zrekapitulovat průběh včerejšího turnaje.

Semifinále: Finále:  
     
     
     
eEriness 1    
FREEWIN     
     
     
  eEriness 0  
  zone x ENVi ESPORTS 2  
     
    Duel o druhé postupové místo:
Inside Games 0    
zone x ENVi ESPORTS 1   eEriness 0
    Inside Games 2
     

Asi nikdo nečekal, že poslední kvalifikační turnaj vyhraje zone X a.k.a. ENVi ESPORTS a absolutně tak zamotá tabulku. ENVi se tímto vítězstvím dostali na 1. místo a mají tak jistý postup na finále do Prahy, kdežto Inside Games (od začátku favorizovaný tým), skončil na třetím místě a eEriness na druhém. 

Inside Games a eEriness tak museli odehrát rozhodující zápas, který měl zajímavou předehru a hlavně zajímavý vývoj! Podle slov Miloslava Posledního (kapitána Inside Games) se odehrál nejvyrovnanější zápas v krátké historii Heroes of the Storm v ČR.

Na offline akci postupujeme pro spoustu lidí překvapivě z druhého místa. Je to hlavně kvůli tomu, že jsme podcenili zone x na posledním kvalifikačním turnaji. Museli jsem tak hrát dost těžkou a vyrovnanou hru proti eEriness o postup z druhého místa. Byla to jedna z nejvyrovnanějších her na CZ/SK scéně ever a vyšli jsme z ní vítězně a to hlavně díky Jekillovému Nova picku na counter tripple dps combu.

  Tým Body
1. zone x ^ 125 b.
2. Inside Games ˘ 120 b.
3. eEriness = 120 b.
4. Flycom = 55 b.

Vyjádření kapitána ENVi ESPORTS, Davida Halberštáta:

Ahoj! Všichni v týmu jsme rádi, že jsme to dotáhli do vítězného konce. Obzvláště když jsme po minulé kvalifikaci prožili krizovou situaci v týmu, po které jsme si dali pauzu a hráli spolu až další, poslední kvalifikaci. Po nově nabytém klidu přišla největší změna, která nám zajistila vítězství jak proti Inside Games, tak proti eEriness, a ta byla v pickování. Těmito vítězstvími jsme uzavřeli první místo v tabulce a tím pádem budeme hrát finále tuto sobotu v Praze.

 

Sestava vítězného týmu:

Česká Republika David "Davsa" Halberštát
Česká Republika Ondřej "Ezeor" Markovič
Česká Republika Štěpán "Xargonus" Műller
Česká Republika Pavel "Diat" Kudrna
Česká Republika Zdeněk "Vengon" Kotáb

V Praze se tak utkají ENVi ESPORTS proti Inside Games!

Více informací o Seat for Heroes se dozvíš zde.



Naposledy upravil/a Shewel 03.06.2015 v 00:33:23.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet