Super soutěž o super ceny!

 

Znáte našeho tvůrce videí Conana a jeho kanál HellBrothers? Pokud ano, jistě vám neuniklo, že si pro vás připravil soutěž o hodnotné ceny, které uplatníte, kde jinde, než v herním světě.

O co vlastně půjde?
Conano si na vás, naše čtenáře a herní fandy, připravil hned tři cesty, jak se dopracovat k výhře. Každý způsob má svá specifika, pozitiva i negativa. Bude jen na vás, kterou cestu zvolíte, nebo jestli se vrhnete rovnou do všech tří najednou.

 

1.     Pro získání první odměny stačí sledovat Conanův LIVE stream na www.twitch.tv, sbírat BroPointy (10min sledování = 10 BroPointů), které se vám přičtou na váš Twitch účet a za 200 BroPointů si zakoupit lístek do velkého slosování o ceny. Čím více lístků zakoupíte, tím více samozřejmě zvýšíte šanci na výhru, takže neváhejte a sledujte, protože každou poslední sobotu v měsíci se uskuteční velké slosování, které obdaří náhodné tři šťastlivce, každého jednou z těchto neodmítnutelných cen:   a,  Kód do hry League of Legends – 1780 RP
                                   b,  Voucher pro Steam Peněženku v hodnotě 10€

                                   c,  Poukaz v hodnotě 300Kč na nákup na www.key4you.cz

2.     Druhá odměna je již mnohem zábavnější a její získání vyžaduje o trochu více snahy. Abyste ji získali, musíte pozorně sledovat HellBrothers Facebook a Twitter, protože se v jakýkoliv den, jakýkoliv čas může stát, že se na deset minut zpřístupní registrace do soutěže pro všechny, kteří zrovna sledují stream. Náhodný výherce bude poté opět vylosován z těch, kteří se stihli zaregistrovat. Cena pro vítěze bude blíže specifikována až v den soutěže

3.     Třetí a poslední dárek získají odměnou ti, kteří jsou zběhlí v zadávání kódů. HellBrothers totiž v náhodný čas vystaví na Facebook několik klíčů pro Steam, které budou moci fanoušci uplatnit. Kdo tento klíč získá tak rozhodne jen rychlost a snaha zúčastněných.

 

V případě jakýchkoliv nejasností a dotazů se nebojte zeptat přímo Conana, prostřednictvím zprávy na Facebook, Twitter, Twitch nebo email helllbrothers@gmail.com.

Tak co, líbí se vám soutěž? Pak neváhejte a zapojte se! Ceny čekají možná právě na vás! 



Naposledy upravil/a Nikilangelo 01.10.2014 v 17:02:41.

Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet