Anduin - Hero Spotlight a představení abilit

  anduin    spotlight   

Se Shalamayne u pasu, král Stormwindu vchází do Nexu, aby zaujal místo po boku svého otce. Anduin je Ranged Healer, jeho dovednosti nejenže mají udržet spoluhráče na živu, ale taktéž ukázat, že Světlo umí znepříjemnit život protihráčům.

Nepostřehli jste nějakou abilitu ve videu? Nevadí. Pojďme si je připomenout:

(Trait) Leap of Faith - Anduin k sobě přitáhne spoluhráče, přitažený hrdina dostane během letu Unstoppable.
(Q) Flash Heal - Po 0,75 sekundy vyléčí hrdinovi 260 HP.
(W) Divine Star - Vyšle paprsek světla, které nepřátelům udělí 140 poškození a vrátí se zpět, při cestě zpět vyléčí spojeneckým hrdinům 130 HP. Léčení je zvýšeno o 25 % za každého zasaženého hrdinu.
(E) Chastise - Vyšle světelnou kouli, která udělí 145 poškození prvnímu zasaženému nepříteli a zakoření ho na místě (Root) na 1,25 sekundy.
(R) Holy Word: Salvation - Po 0,5 sekundy od zmáčknutí R začne Anduin s vyvoláváním (Channel), přátelům stojícím poblíž je vyléčeno 25 % jejich maximálních HP a dostanou ochranu (Protected).
(R) Lightbomb - Přátelskému hrdinovi dá bombu, která po 1,5 sekundy vybuchne. Zasažení nepřátele dostanou 150 poškození a jsou omráčeni na 1,5 sekundy. Přátelský hrdina po výbuchu dostane štít, který absorbuje 140 poškození za každého zasaženého nepřítele. Štít po 5 sekundách vyprší.

 

Většina skinů a novinek je známa z PTR, koukněte se, jak vypadají. A jedna zajímavost: Spotlight ještě dabuje Kevin Johnson, který dal v polovině dubna Blizzardu sbohem.


Chcete si povídat o Heroes of the Storm? Připojte se na náš Discord. Rádi vás uvidíme.

Diskusia

Žiadne komentáre
Pre pridanie komentáru musíte byť prihlásený.
Prihlásiť sa
alebo
Registrovať nový účet